19 martie 2012

Cum s-a nascut Daly Events

     Ideea "zilei de neuitat" s-a nascut din dorinta a trei "mirese", care au trecut prin pregatirile propriilor nunti(in acelasi an), de a impartasi cunostintele acumulate cuplurilor care urmeaza a se casatori. Fiecare ne-am planificat nunta in cel mai mic detaliu, am colaborat una cu cealalta schimband  informatii si resurse, am strans oferte si astfel am reusit sa ne organizam nunta de vis. Asa cum fiecare dintre noi si-a dorit-o.
     Ne-am cunoscut in timp ce cautam si adunam informatii si cat mai multe detalii legate de nunta, avand fiecare dintre noi dorinta de a ne transforma ziua nuntii in cea mai frumoasa zi. Una de neuitat atat pentru noi cat si pentru familie, prieteni si cunostinte.
     Ne-am imprietenit, in timp ce ne bucuram impreuna de fiecare reusita si de fiecare data cand mai taiam cate ceva de pe interminabilele liste. Si am suferit pentru prea micile greseli(astazi ne par mici),dar care atunci au reprezentat adevarate tragedii! :)
     Am reusit astfel sa ne organizam impreuna cea mai frumoasa si importanta zi din viata fiecareia dintre noi. Experienta acumulata, dorim sa o impartasim cu  viitoarele mirese si viitorii miri. Astfel voi nu veti mai fi nevoiti sa investiti timp si efort  in adunarea informatiilor(pe care noi deja le avem). Nu va ramane decat  sa va bucurati de momentele petrecute impreuna in asteptarea marelui eveniment.
     Cu fiecare eveniment organizat ne bucuram impreuna cu clientii nostri de fiecare reusita si de fiecare moment!

2 comentarii: