Despre Noi

Inceputuri...

       Fiecare dintre noi, trei la numar, a trecut printr-o nunta. Primele sentimente care te incearca sunt nerabdarea, entuziasmul si bucuria...dar apoi incet, incet esti coplesit de multitudinea de oferte, detalii, buget, tematica, rude care isi dau cu parerea sau care iti fac sugestii. Unde mai pui si timpul limitat de care dispui?
  
       Vrei sa pastrezi un echilibru intre bugetul alocat si calitatea serviciilor. O nunta perfecta(pentru tine), nu inseamna neaparat sume de bani imense cheltuite, nu inseamna ca trebuie sa-i multumesti sau sa-i impresionezi pe toti, nu trebuie sa alegi un decor, o tematica sau o culoare doar pentru ca asa vrea cineva. O nunta perfecta trebuie sa va reprezinte: culori care va plac, o tematica- care sa va reprezinte, fotograf care sa faca tipul de fotografii pe care il doriti...Trebuie sa va ganditi in primul rand la voi si la ceea ce va doriti.
     
       Cu cat se apropie nunta...cu atat mai mult cei din jurul tau, cand aud cuvintele: nunta, rochie, mireasa, "se evapora".  Fara sa ne dam seama raportam totul la nunta noastra si de multe ori rabdarea celor din jur, de a ne asculta, este limitata.
     
        Noi suntem cei care va vom asculta, ori de cate ori simtiti nevoia sa vorbiti despre nunta, vom analiza preferintele, detaliile pe care ni le veti da, vom studia piata si ofertele pentru voi, si va vom recomanda, exact persoana care este capabila, sa realizeze ceea ce va doriti.
         Voua va ramane doar sa va bucurati de ziua respectiva, s-o traiti la maximum. De restul ne ocupam noi,  vom supraveghea evenimentul, ne vom ocupa ca totul sa fie conform planului. Iar la finalul nuntii veti primi, ca amintire, dosarul cu toate calculele realizate, cu listele si tot ceea ce am discutat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu