15 martie 2012

Rolul wedding planner-ului

     Principalul rol al unui coordonator de nunta este acela de a ajuta un cuplu sa invete, sa implementeze si sa gestioneze toate sarcinile necesare organizarii unei nunti de succes. El isi asuma rolul de planificator, facilitator, mediator, manager al resurselor si organizator pentru toate partile implicate.
     Coordonatorul trebuie sa aiba abilitatea de a face de toate: de la planificarea bugetului, realizarea unui calendar de intalniri, pana la a-i aminti unei mirese sa nu uite trusa de urgenta (ruj, pudra, blush, servetele, agrafe, ace si alte accesorii). De asemenea, poate oferi sfaturi de eticheta, legate de traditii, se poate ocupa de trimiterea invitatiilor si de confirmarea lor, coordonarea decoratiunilor si a intregului eveniment.
     Nuntile sunt in general evenimente emotionale si pot pune la incercare pana si "rabdarea unui sfant". De aceea, coordonatorul de nunta trebuie sa fie capabil sa rezolve orice situatie neprevazuta. Acestia  sunt angajati pentru simplul fapt ca au cunostinte despre tot ceea ce se intampla in acest domeniu, cunosc eticheta, oamenii potriviti pentru diferite servicii, necesare unei nunti si modul de a gestiona si a jongla cu orice buget. 
     Un consultant profesionist este experimentat, organizat, orientat spre detalii, cu o imaginatie bogata, o gandire matura si capabil sa faca fata oricarei situatii. El trebuie sa fie la curent cu ultimele tendinte in materie de nunti si sa aiba un simt estetic foarte dezvoltat.
      O afacere care are la baza nunta este o afacere care implica, cat mai mult, contactul cu oamenii, deci  trebuie sa fie expert in diplomatie si sa posede excelente abilitati de comunicare. Trebuie sa aiba capacitatea de a intelege nevoile miresei, ale mirelui si ale fiecarui participant la eveniment, sa gestioneze toate problemele.
      Astfel mirii se pot relaxa si bucura de fiecare clipa a nuntii, lasand grijile pe mana profesionistilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu