Pachete


  1. NUNTA......
Cu privire la ajutorul pe care vi-l acordam in organizarea nuntii, avem 3 tipuri de pachete, dar in functii de ceea ce va doriti, in urma unei discutii, putem crea si un pachet personalizat.
 
 
 
      2. Cererea in casatorie.....
Sunteti impreuna de foarte mult timp?Sau doar de 1 luna? Nu conteaza, nu exista “o data anume” pentru cererea in casatorie.
Duceti lipsa de idei? Sau, din contra, aveti prea multe idei? Ei bine va ajutam noi sa va decideti. Modul in care o cereti pe persoana iubita in casatorie,trebuiesa va reprezinte pe voi ca si cuplu, povestea voastra, hobby-urile voastre, activitatile voastre, pasiunile voastre, intr-un cuvant,pe voi 2.
Pentru noi importanta este iubirea voastra, de aceea totul trebuie sa decurga natural, fara gesturi teatrale, mecanice, fortate.
Lasa-ne pe noi sa te consiliem. Discuta cu noi, spune-ne povestea voastra, despre relatia voastra si vom gasi impreuna cea mai potrivita cerere in casatorie pentru voi.
Ba chiar te putem ajuta in a pune in practica ideea (ok...pana la un punct; adica daca tu vrei sa sari cu parasutaJ nu vom sari cu tine…dar te vom sustine :P).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu